|
Dark Side of the MooN Znajdujesz się na terenie Sojuszu DSM!
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią 13:14, 09 Mar 2007 Temat postu: Darth SOn ns vs. MacQ ~ 74.46 % |
|
|
No i mnie dopadło, siedziałem dzisiaj w domu, ale musiałem nagle wyjść, nie zależne ode mnie to było A fs wracał za jakieś 30 minut po tym jak wyszedłem, no i się przedłużyło wyjście...
Od jutra biorę urlop, jak skończą mi się nanity na 4 lvl, poczekam, aż mi wróci ochota do gry.
Następujące floty 03-09 12:49:37 stanęły przeciwko sobie:
Agresor Darth SOn ns (3:456:7)
Broń: 140% Tarcza: 140% Osłona: 140%Flota:
" Okręt wojenny: 3000
Obrońca MacQ (3:456:4)
Broń: 140% Tarcza: 140% Osłona: 130%Flota:
" Mały transporter: 1282
" Duży transporter: 400
" Lekki myśliwiec: 26
" Krążownik: 2
" Okręt wojenny: 233
" Recykler: 31
" Statek kolonizacyjny: 1
" Sonda szpiegowska: 17
" Pancernik: 3
Obrona: brak
Po 3 zaciętych rundach...
Agresor Darth SOn ns (3:456:7)
Flota:
" Okręt wojenny: 3000
Obrońca MacQ (3:456:4)
Agresor wygrał bitwę!
Przejął
1.756.925 metalu, 446.590 kryształu i 253.861 deuteru
Agresor stracił łącznie 0 jednostek. (0/0/0)
Obrońca stracił łącznie 24.819.000 jednostek. (15.977.000/8.842.000/121.000)
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 4.793.100 metalu i 2.652.600 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 20 % (74.46 %) [Choć i tak bitwa na księżycu się odbyła]
Teoretyczny zysk zwycięzcy wynosi 9.903.076 jednostek. (6.550.025/3.099.190/253.861)
Farmienie 2.457.376, zbiórka złomu 7.445.700.
[ [link widoczny dla zalogowanych] ]
Plus mnie jeszcze do farmił, ale tego nie chce mi się zamieszczać.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Hopeless
Lord Imperial
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Pią 14:53, 09 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Ech.... Szkoda, ze stacjonowales w jego ukladzie... Cos Sons zaczal ostatnio mocno brykac...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią 15:30, 09 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Ehh... zawsze musi być ten 1 raz...:>
Hopek może trzeba go znów uspokoić...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią 16:25, 09 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Wróci ci ochota do gry tak samo jak wraca ochota na sex heheheh, też mi focha strzelił bo mu 200 owiec złomneli. Twardym TRZA BYĆ KURNA, NIE MIĘTKIEM
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 10:33, 12 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Ochotę na sex Sueren mam zdecydowanie częściej niż na grę I jestem twardy i już wróciłem do gry
Hopek, przenoszę się na drugi moon, układ w bok
Isi kiedy to było
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 17:12, 12 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Mac13k napisał: | Ochotę na sex Suren mam zdecydowanie częściej niż na grę |
Z wiekiem ci się odmieni
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 17:37, 12 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Popatrzcie na ten okazały języczek.Napewno ma powodzenie u babek,nim nadrobi to co mu się obniży z wiekiem.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 17:46, 12 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Dzięki Vanek Na razie nie nie narzekam na brak kobiet A i może na starość nie będę musiał nim nadrabiać
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 20:14, 12 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Mac13k napisał: | Dzięki Vanek Na razie nie nie narzekam na brak kobiet A i może na starość nie będę musiał nim nadrabiać |
Nikt nie mówi o nadrabianiu.Trzeba to umiejętnie połączyć.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 21:44, 12 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Mac13k napisał: | Dzięki Vanek Na razie nie nie narzekam na brak kobiet A i może na starość nie będę musiał nim nadrabiać |
A kto to mówi o braku kobiet?? heheheh, ja też nie narzekam na brak ale gdy w pewnym momencie swojego życia odkryjesz że tak naprawdę to wolisz usiąść przy kompie, wejść na ogame, na forum, wolisz pograć na playstation, albo utknąć nos w ogłoszenia motoryzacyjne na Allegro, albo pooglądać zdjęcia z tuning show w Tokio, niż pobzykać się z laską która jest dostępna na twoim łóżku, półnaga, świeżo umyta, ogolona i zawsze chetna na igraszki, i nie jest to wina twojej męskości, potencji ani orientacji, to BĘDZIE WŁAŚNIE TO To jest ten punkt, w którym chłopczyk napalony jak zając staje sie 100% mężczyzną który myśli głową a nie ch...penisem I że tak naprawdę to kobieta też powinna ciebie zachęcić do sexu, i że wcale nie jest tak że facet zawsze jest gotowy a nad kobieta trzeba popracować, srata tata.
vanek napisał: | Popatrzcie na ten okazały języczek.Napewno ma powodzenie u babek,nim nadrobi to co mu się obniży z wiekiem. |
A jaaaak Od dziś jestem Dr Tong
P.S. A co do nadrabiania językiem, to morda ty moja, natąpi to szybciej niż myślisz, w momencie jak załapiesz fuche świeżo po stodiach, będziesz musiał wylizać nie jedną dupę, BA nie tylko wylizać ale i WEJŚĆ
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 23:00, 12 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
suren napisał: | Mac13k napisał: | Dzięki Vanek Na razie nie nie narzekam na brak kobiet A i może na starość nie będę musiał nim nadrabiać |
A kto to mówi o braku kobiet?? heheheh, ja też nie narzekam na brak ale gdy w pewnym momencie swojego życia odkryjesz że tak naprawdę to wolisz usiąść przy kompie, wejść na ogame, na forum, wolisz pograć na playstation, albo utknąć nos w ogłoszenia motoryzacyjne na Allegro, albo pooglądać zdjęcia z tuning show w Tokio, niż pobzykać się z laską która jest dostępna na twoim łóżku, półnaga, świeżo umyta, ogolona i zawsze chetna na igraszki, i nie jest to wina twojej męskości, potencji ani orientacji, to BĘDZIE WŁAŚNIE TO To jest ten punkt, w którym chłopczyk napalony jak zając staje sie 100% mężczyzną który myśli głową a nie ch...penisem I że tak naprawdę to kobieta też powinna ciebie zachęcić do sexu, i że wcale nie jest tak że facet zawsze jest gotowy a nad kobieta trzeba popracować, srata tata.
vanek napisał: | Popatrzcie na ten okazały języczek.Napewno ma powodzenie u babek,nim nadrobi to co mu się obniży z wiekiem. |
A jaaaak Od dziś jestem Dr Tong
P.S. A co do nadrabiania językiem, to morda ty moja, natąpi to szybciej niż myślisz, w momencie jak załapiesz fuche świeżo po stodiach, będziesz musiał wylizać nie jedną dupę, BA nie tylko wylizać ale i WEJŚĆ |
Suren Kochanie Ty moje To ja mam "okazały" języczek a nie Ty No, chyba, że nam swój zaprezentujesz
A tak szczerze to kiedyś miałem taką sytuację w domu, że nie musiałem się bać, że ktoś mi wejdzie itd. i miałem przez kilka dni chatę wolną, no i miałem tak jak pisałeś Że kobieta też musiała się starać, a co, nie ma nic za darmo
I jeszcze jedno jestem buntownikiem, jak to moja mamusia kiedyś skrzętnie zauważyła i raczej nie pasuje do mnie to włażenie w dupsko komuś, a tym bardziej lizanie, więc nie wiem czy znajdę sobie dobrą pracę
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo