|
Dark Side of the MooN Znajdujesz się na terenie Sojuszu DSM!
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Czw 20:31, 07 Lip 2005 Temat postu: oznaczenia w galaktyce: (iI), minuty, M... |
|
|
Co jeśli ktoś ma przy planecie małe 'i' albo I duże -można spokojnie atakowac ,czy co ? Po co to właściwie jest ??? Co oznaczają minuty przy planetach w galaktyce??? I trzecie pytanie co z tymi księżycami "M" w galaktyce po co to jest -na co ten księżyc??? Gram od niedawna i sie nie orietuje.A ile kosztuje wyrzutnia plazmy????
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Zdefiony
Gość
|
Wysłany: Czw 22:43, 07 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
co do pytań o literki to odpowiedź masz na dole ekrany galaktyki zadaj sobie trochę trudu i poczytaj co tam piszą
co do czasu przy planecie, to pokazuje on ile go upłynęlo od jakichkolwiek działań podjętych przez kogokolwiek na jej obszarze, ataki budowa czy nawet głupawe przeglądanie ile czego jest, to sygnał że ktoś tam po coś był, gwiazdka oznacza że to było całkiem niedawno bodajże od zera do 15 minut się utrzymuje
co do księżyca to poczytaj temat o napędzie nadprzestrzennym, sporo tam sie można o nich dowiedzieć
wogóle poczytaj cały ten dział sporo tu stuffu
i polecam FAQ na forum ogame, tam to już wogóle skarbiec jest
plazma? hehehehe na badania plus budynki jakieś póltora miliona surowców musisz szykować no a potem to już tylko 50k metalu 50k kryształków i 30k deuteru
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią 0:32, 08 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Ja tylko dopowiem, ze jeśli chodzi o plazme i jej zastosownie to odsyłam do (mojego) tematu "jak budować obrone". Jako największy bunkrowiec w sojuszu, może w tej galaxy lub nawet w tej uni postarałem się podzielić moimi spostrzżeniami
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
kisielas
Natchniony

Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Pią 22:36, 08 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
T przy planecie oznacza, że na orbicie leżą jakieś śmieci i można je pozbierać recyklerem (misja Rozbudowa na polze zniszczań PZ).
Po najechaniu na 'T' widzimy ile jest do zebrania.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo